FRI FRAKT när du beställer minst: Brevbeställningar över 45 € Hämtpaket över 125 €
Produkten är tillgänglig
Bladselleri eller persiljeselleri som den även kallas har en mycket frisk aromatisk sellerismak. Bladen skördas efter hand på samma sätt som persilja och används som krydda i t ex sås, soppa, grönsaksblandningar och sallad. Kan även torkas. Trivs i näringsrik och mullrik jord. Vattna rikligt.
Vetenskapligt namn | Apium graveolens |
Antal per förpackning | Räcker till 5 löpmeter |
Växtläge |
|
Blom-/skördetid |
|
Egenskaper |
|
Årighet |
|
Såtid |
|
Varumärke |
|
Radavstånd | 30 cm |
Sådjup | 0,3 cm |
i lager | Ja |
Så glest i fuktig såjord. Täck mycket tunt med jord. Ställ i 18-20°C för groning, sedan ljust och svalare. Omplantera till 1 planta/kruka i gödslad jord när plantorna är stora nog att hantera. Använd extrabelysning vid tidig sådd.
Sekretesspolicy
Jag godkänner användningen av kakor på webbplatsen, läs mer.