Tilaa turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta!
Mausteyrtti jonka aromaattisia lehtiä käytetään sekä tuoreena että kuivattuna. Herkuttelijoiden mielestä paras lajike pizzalle. Kukkii valkoisin kukin. Kaunis myös kukkapenkissä reunuskasvina.
Viljely: Esikasvatus sisällä helmi-maaliskuussa tai ulkona ruukuissa tai avomaalla touko-syyskuussa. Siemenet peitetään hiekalla tai vermikuliitilla. Istutus kasvupaikalle keväällä tai syksyllä.
Monivuotinen
Kylvöaika: helmi-syyskuu
Itämisaika: 10-20 vrk
Kukinta-/Korjuuaika: heinä-lokakuu
Tieteellinen nimi | Origanum vulgare ssp. hirtum |
Kasvupaikka |
|
Kukinta- tai korjuuaika |
|
Kylvöaika |
|
Taimiväli | 30 cm |
Itämisaika | 10-20 |
Riviväli | - |
Kylvösyvyys | 0,2 cm |
Varastossa | Ei |
Tieteellinen nimi | Origanum vulgare ssp. hirtum |
Myyntikoko | 300 siementä/pss |
Täysimittaisen kasvin koko | 50 cm |
Kasvupaikka | aurinko |
Esikasvata sisällä helmi–maaliskuussa. Peitä kylvökset kirkkaalla muovilla, johon on tehty ilmareikiä. Kun hallanvaara on ohi, istuta taimet karaisun jälkeen ulos. Voit myös kylvää touko–syyskuussa ulos ruukkuihin tai avomaalle taimikasvatukselle varattuun paikkaan. Peitä siemenet ohuella kerroksella hiekkaa tai vermikuliittia.
|
|
|
|
|
|
|
|