Soijapapu 'Fiskeby V'

Ei saatavilla

5,01

KULTTUURIPERINTÖLAJIKE

 

Kulttuuriperintölajike vuodelta 1940. Ruotsissa jalostettu lajike. Yksi harvoja lajikkeita joka kehittyy hyvin Pohjolan ilmastossa. Mieto pähkinämäinen maku. Sisältää paljon proteiineja ja vitamiineja. Käyttö keittopapuna. Soijajauhoa käytetään leivontaan ja ruoanlaitossa.   

 

 

Viljely: Liota siemeniä 1 vrk ennen kylvöä. Kylvö suoraan kasvupaikalle touko-kesäkuussa maan lämmettyä minimi 15 asteeseen. Kastele maa ennen kylvöä ja pidä kosteanan itämisen ajan. Voi myös esikasvattaa sisällä. Peitä kylvös reiítetyllä muovilla ja sijoita kylvös noin 25 asteeseen. Istutus ulos karaistuksen jälkeen, yöpakkasten loputtua. Peitä harsolla. Korjaa satoa säännöllisesti.

 

 

Yksivuotinen
Kylvöaika: touko-kesäkuu
Itämisaika: 5-15 vrk
Kukinta-/Korjuuaika: elo-syyskuu

Tuotteen lisätiedot

Tieteellinen nimi Glycine max
Taimiväli 20 cm
Kasvupaikka
  • Aurinko
Kukinta- tai korjuuaika
  • Elokuu
  • Syyskuu
Kylvöaika
  • Toukokuu
  • Kesäkuu
Itämisaika 5-15
Riviväli 50 cm
Kylvösyvyys 3-5 cm
Varastossa Ei
Tieteellinen nimi Glycine max
Myyntikoko 60 siementä/pss
Täysimittaisen kasvin koko 40 cm
Kasvupaikka aurinko

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pavun siemenet, Kulttuuriperintölajikkeet